المقادير
-
4 حبات بطاطس
-
جبنة شيدر كريمى
-
جبنة موتزاريلا
-
دقيق
-
بقسماط
-
بيضة
-
ملح وفلفل اسود
طريقة التحضير
-
اول حاجة نسلق البطاطس وبعد ان تستوى نقشر ها ونهرسها جيدا ونضع عليها ملح والفلفل
-
ثم بعد ذلك نبدا نفرد البطاطس ونحشى الجبنة ونقفلها كويس الى الانتهاء من الكمية
-
ثم ندخلها الفريزر نص ساعة ونخرجها نضعها فى الدقيق ثم البيض ثم البقسماط
-
وبعدين فى نقليها فى زيت غزير الى ان تحمر ونخرجها على مناديل مط